Třezalkový olej (TO)

Třezalkový olej (TO)

Třezalkový olej – Janův – Forte (Hypericum Perforatum).

Třezalka tečkovaná je využívána v lidovém léčitelství již déle než 2000 let. Užívanou částí je zejména květ a nať. Květ je bohatý na beta-karoten a hypericin. Větší množství nejúčinnější složky třezalky – hypericin – je obsažen zejména v nati. Třezalka tečkovaná obsahuje vysoký podíl hypericinu, který kůži regeneruje, hydratuje a hojí. Již staletí je třezalkový olej používaný na kůži spálenou od sluníčka. Olej je možné použít rovněž na drobné kožní prasklinky, poškozené prsní bradavky a kožní projevy nejrůznějších forem ekzémů.

Použití: potírejte postižené místo několikrát denně. Vhodné kombinovat s měsíčkovým, nebo rakytníkovým olejem. Po použití se nedoporučuje vystavovat kůži na přímé slunce, třezalka fotosenzibilizuje.
•na spáleniny
•urychluje hojení ran
•na různé ekzémy
•snadná a praktická aplikace
•bez předpisu

Ingredients(INCI): Helianthus Annuus Seed Oil, Hypericum Perforatum Extract,  Tocopheryl Acetate

Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem!

Všeobecná upozornění: Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testované. Originální receptura.

120,00 Kč s DPH
skladem
ks

Diskuze

Zboží nemá komentáře
Vložit příspěvek
Víte, že?
Máme mýdlo i na intimní hygienu, bez parabenů, konzervantů, chemických stabilizátorů a syntetických barev. Jedná se o olivové mýdlo, které je určeno pro citlivou kůži. Nepoužívejte komerční tekutá mýdla. Naše mýdla jsou hebká a kůže je pak vláčná.

Chcete se podívat na vlastní oči?
Zveme Vás do naší kamenné prodejny.

Rádi Vám poradíme
a pomůžeme s výběrem.
Zavolejte nám na 603 199 928

Alena Milíčková
majitelka Mystické Mýdlárny

prodejna
©3IT 2017 - všechna práva vyhrazena
Tento e-shop vytvořila společnost 3IT. Chcete mít také úspěšný internetový obchod?