Srdce a olivové mýdlo v krabičce (KRGO)

Srdce a olivové mýdlo v krabičce (KRGO)

Glycerinové srdce v červené barvě s vůní borůvky 60g  a přírodní olivové mýdlo natural 90g.

Mýdla jsou dárkově balena v  krabičce z vlnité lepenky.

Baleno ve fólii.

160,00 Kč s DPH
skladem
ks

Diskuze

Zboží nemá komentáře
Vložit příspěvek

Pomáhá

  • Při suché pokožce

    Při suché pokožce

    Pokud máte suchou kůži, doporučuji nepoužívat tekutá mýdla. Jsou to tenzidy na bázi jaru a obsahují látku SLEZ, která vysušuje kůži ještě více. Olivová mýdla jsou určena především na suchou kůži a pokožka je po nich příjemně vláčná. Nemáte pocit, že se musíte hned krémovat. Doporučujeme tato mýdla na celé tělo.
  • Při dehydrované pokožce

    Při dehydrované pokožce

    Při dehydrované pokožce oceníte, že olivová mýdla nebudou Vaši kůži vysušovat a nedostaví se následný pocit svědění. Naopak kůže bude příjemně hebká a vláčná.
  • Při citlivé pokožce

    Při citlivé pokožce

    Pokud máte citlivou pokožku, tak Vás potěší naše olivová mýdla. Jsou vyrobena z vysoce kvalitních rostlinných olejů - kokosového, olivového a palmového. Díky těmto olejům naše mýdlo citlivou pokožku nevysušuje a po umytí není pokožka podrážděná.
  • Při léčbě lupénky

    Při léčbě lupénky

    Lupénka neboli PSORIÁZA, je onemocnění kůže, které se nyní často objevuje. Všechny nemoci mají původ někde uvnitř těla a kůže je jen způsob, jak se projevuje navenek. Většinou má toto onemocnění spojitost s játry a na ty je třeba se také zaměřit. Zajděte do bylinářství a požádejte o OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ, ten se často používá ve spojení s očistou játry. Nyní zpátky k hygieně při této nemoci. Vezměte naše přírodní olivové mýdlo, namočte ve vlažné vodě a omyjte postiženou oblast, pak lehce osprchujte. Nedoporučuji používat tekutá mýdla.
  • Při léčbě atopického ekzému

    Při léčbě atopického ekzému

    V případě atopického ekzému je nutné sledovat složení mýdel. Pozor na parabeny, chemické stabilizátory, ropné látky, ty ještě více budou dráždit ekzém. Hledejte přírodní mýdla, jako jsou ta naše. Jsou vyrobena z rostlinných olejů metodou za studena, takže spoustu kvalitních látek zůstává v mýdlu a slouží vaší pokožce. Jak na to ? Vemte mýdlo, namočte do teplé vody, vytvoří se příjemná pěna a umyjte postižené místo. Myjte velmi jemně, pak opláchněte vlažnou vodou. Nepoužívejte žádná tekutá mýdla, protože to nejsou mýdla, ale tenzidy, které vaší pokožce v této situaci nepomohou.
  • Vhodné pro smíšenou pokožku

    Vhodné pro smíšenou pokožku

    Naše mýdla můžete použít i na smíšenou pokožku. Tou se myslí například obličejová část, kdy čelo nos a brada jsou mastného typu a zbytek je suchá citlivá pokožka. Mýdlo naneste ve větší míře na mastnější část a zbytek obličeje omyjte jen vlažnou vodou. Mýdla jsou bohatá na pěnu a dobře se s nimi mydlí. Jsou zákaznice, které naše mýdla používají i na odličování.
  • Vhodné pro mastnou pokožku

    Vhodné pro mastnou pokožku

    Pokud máte mastnou pokožku, doporučuji naše glycerinové mýdlo. Má bohatou pěnu a je příjemné na mytí. Díky vysokému obsahu glycerinu bude vaše kůže příjemně hebká. Uvidíte sami, že to funguje. Můžete použít i na obličej, na tzv. T - zónu jako je čelo, nos a brada. Namočte mýdlo do vlažné vody a omyjte si tuto část obličeje. Přestane se lesknout, což mastná pokožka někdy dělá, hlavně v létě.
  • Při léčbě akné

    Při léčbě akné

    Máme pro Vás glycerinová mýdla, která jsou vhodná i při léčbě akné. Nanesete mýdlo na místo, kde se vyskytuje akné. Použijete pouze lokálně, například čelo, nos, brada, záda, atd. Mýdlo namočíte v teplé vodě, začně krásně pěnit a vy si jej nanesete na postižená místa. Necháte chvíli působit a za pár minut smyjete čistou teplou vodou. Během " mýdlové masky " ucítíte jak mýdlo zasychá na kůži a nastane pocit stažení, tak to je přesně ten čas, kdy mýdlo smyjete. Doporučujeme tuto očistu aspoň 1x denně, nejlépe večer. Již ráno uvidíte první pozitivní výsledky. Je nutno tuto očistu dělat pravidelně a uvidíte, že jste našli levné řešení na tento problém. Berte tento kousek mýdla jako velmi osobní záležitost, dejte si ho do vlastní krabičky na mýdlo a používejte ho jen Vy. Pokud budete mít čas, můžete zopakovat i ráno.
  • Vhodné pro mytí nebarvených mastných vlasů

    Vhodné pro mytí nebarvených mastných vlasů

    Naše glycerinová mýdla můžete použít i jako tuhý šampón. Namočte mýdlo ve vodě a začně krásně pěnit. Pak aplikujte na vlasy. Smyjte čistou vodou.
100% přírodní suroviny, ruční výroba.
Žádné stabilizátory, žádná éčka a vosk

Obsahuje

Barvivo
Barvivo

Barvivo

Borůvka - parfémová kompozice
Borůvka - parfémová kompozice

Borůvka - parfémová kompozice

Směs přírodních a přírodně identických vonných látek.
Cukr
Cukr

Cukr

Glycerin
Glycerin

Glycerin

Glycerin je bezbarvá viskózní kapalina bez zápachu, sladké chuti, dobře rozpustná ve vodě. Glycerin se používá mj. ve výrobě kosmetiky, zejména jako přísada v hydratačních krémech a mýdlech.
Hydroxid sodný
Hydroxid sodný

Hydroxid sodný

Kokosový olej
Kokosový olej

Kokosový olej

Rostlinný olej získávaný z jader zralých kokosových ořechů sklízených z kokosové palmy. Je to základní tuk pro výrobu našich přírodních mýdel. Hlavní složkou kokosového oleje je nasycená mastná kyselina laurová, která zaručuje pevnost mýdla a výbornou pěnivost. Při výrobě mýdel k němu přidáváme ještě olivový a palmový olej, mýdlo vyrobené pouze z kokosového oleje by pokožku příliš vysušovalo.
Stearin
Stearin

Stearin

Kyselina stearová tvoří směs s kyselinou palmitovou. Tato směs se nazývá stearin, je to látka podobná vosku a používá se k výrobě mýdla a svíček. Na rozdíl od parafínu, který je vedlejším produktem při zpracování ropy, je stearin vyráběn z rostlinných olejů nebo živočišných tuků. Je biologicky rozložitelný.
Líh
Líh

Líh

Olivový olej
Olivový olej

Olivový olej

Olej získaný z oliv (Olea europaea) lisováním či jinými mechanickými postupy. Obsahuje přírodní antioxidanty a vitaminy A, D, E a K - právě tyto vitamíny zlepšují vzhled a kvalitu pleti.
Palmový olej
Palmový olej

Palmový olej

Forma jedlého rostlinného oleje získaného z oplodí palem, patří k nejběžnějším rostlinným olejům. Palmový olej obsahuje velké množství vitamínu E a přírodních karotenů.
Ricínový olej
Ricínový olej

Ricínový olej

Rostlinný olej získaný ze semen skočce obecného (ricinovníku), bezbarvá až velmi světle žlutá tekutina bez chutě a pachu.
Voda
Voda

Voda

Víte, že?
Konopný olej lisovaný za studena
Konopný olej je rostlinný olej získávaný lisováním semen rostlin rodu konopí (Cannabis). Při výrobě našich mýdel používáme nerafinovaný olej lisovaný za studena, který je tmavě zelený, s příjemnou oříškovou chutí a vůní. Díky šetrné metodě lisování za studena si v sobě olej uchovává vysoký obsah přírodních vitamínů a antioxidantů. Konopný olej se vyrábí z technických variant konopí setého (Cannabis sativa), které neobsahují významná množství THC a nejsou psychotropní.

Chcete se podívat na vlastní oči?
Zveme Vás do naší kamenné prodejny.

Rádi Vám poradíme
a pomůžeme s výběrem.
Zavolejte nám na 603 199 928

Alena Milíčková
majitelka Mystické Mýdlárny

prodejna
©3IT 2017 - všechna práva vyhrazena
Tento e-shop vytvořila společnost 3IT. Chcete mít také úspěšný internetový obchod?