Olivový košík čtyř barev (KXO4)

Olivový košík čtyř barev (KXO4)

Zajímavá kombinace 4 druhů přírodních olivových mýdel z naší mýdlové kuchyně. Košík obsahuje přírodní olivové mýdlo natural 90g, skořicové olivové mýdlo 90g pro jemný peeling, bylinkové olivové mýdlo 90g s měsíčkem lékařským a olivové mýdlo s paprikou 90g.

Baleno ve fólii.

320,00 Kč s DPH
skladem
ks

Diskuze

Zboží nemá komentáře
Vložit příspěvek

Pomáhá

  • Při suché pokožce

    Při suché pokožce

    Pokud máte suchou kůži, doporučuji nepoužívat tekutá mýdla. Jsou to tenzidy na bázi jaru a obsahují látku SLEZ, která vysušuje kůži ještě více. Olivová mýdla jsou určena především na suchou kůži a pokožka je po nich příjemně vláčná. Nemáte pocit, že se musíte hned krémovat. Doporučujeme tato mýdla na celé tělo.
  • Při dehydrované pokožce

    Při dehydrované pokožce

    Při dehydrované pokožce oceníte, že olivová mýdla nebudou Vaši kůži vysušovat a nedostaví se následný pocit svědění. Naopak kůže bude příjemně hebká a vláčná.
  • Při citlivé pokožce

    Při citlivé pokožce

    Pokud máte citlivou pokožku, tak Vás potěší naše olivová mýdla. Jsou vyrobena z vysoce kvalitních rostlinných olejů - kokosového, olivového a palmového. Díky těmto olejům naše mýdlo citlivou pokožku nevysušuje a po umytí není pokožka podrážděná.
  • Při léčbě lupénky

    Při léčbě lupénky

    Lupénka neboli PSORIÁZA, je onemocnění kůže, které se nyní často objevuje. Všechny nemoci mají původ někde uvnitř těla a kůže je jen způsob, jak se projevuje navenek. Většinou má toto onemocnění spojitost s játry a na ty je třeba se také zaměřit. Zajděte do bylinářství a požádejte o OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ, ten se často používá ve spojení s očistou játry. Nyní zpátky k hygieně při této nemoci. Vezměte naše přírodní olivové mýdlo, namočte ve vlažné vodě a omyjte postiženou oblast, pak lehce osprchujte. Nedoporučuji používat tekutá mýdla.
  • Při léčbě atopického ekzému

    Při léčbě atopického ekzému

    V případě atopického ekzému je nutné sledovat složení mýdel. Pozor na parabeny, chemické stabilizátory, ropné látky, ty ještě více budou dráždit ekzém. Hledejte přírodní mýdla, jako jsou ta naše. Jsou vyrobena z rostlinných olejů metodou za studena, takže spoustu kvalitních látek zůstává v mýdlu a slouží vaší pokožce. Jak na to ? Vemte mýdlo, namočte do teplé vody, vytvoří se příjemná pěna a umyjte postižené místo. Myjte velmi jemně, pak opláchněte vlažnou vodou. Nepoužívejte žádná tekutá mýdla, protože to nejsou mýdla, ale tenzidy, které vaší pokožce v této situaci nepomohou.
  • Peeling

    Peeling

    Vyrábíme i peelingová mýdla, jako je skořicové mýdlo, kávové mýdlo či mýdlo s luffou. Jeho používáním se z pokožky odstraňují nečistoty a odumřelé buňky. Mýdlo zbavuje pokožku mastnoty, ale nevysušuje ji. Výrazně zlepšuje kvalitu pokožky a zvyšuje její pružnost. Vhodné pro hluboké čištění Vaší pokožky, pro zvýšení její pružnosti a jemnosti, odstranění nadbytečné mastnoty i nečistot.
100% přírodní suroviny, ruční výroba.
Žádné stabilizátory, žádná éčka a vosk

Obsahuje

Hydroxid sodný
Hydroxid sodný

Hydroxid sodný

Kokosový olej
Kokosový olej

Kokosový olej

Rostlinný olej získávaný z jader zralých kokosových ořechů sklízených z kokosové palmy. Je to základní tuk pro výrobu našich přírodních mýdel. Hlavní složkou kokosového oleje je nasycená mastná kyselina laurová, která zaručuje pevnost mýdla a výbornou pěnivost. Při výrobě mýdel k němu přidáváme ještě olivový a palmový olej, mýdlo vyrobené pouze z kokosového oleje by pokožku příliš vysušovalo.
Mletá skořice
Mletá skořice

Mletá skořice

Olivový olej
Olivový olej

Olivový olej

Olej získaný z oliv (Olea europaea) lisováním či jinými mechanickými postupy. Obsahuje přírodní antioxidanty a vitaminy A, D, E a K - právě tyto vitamíny zlepšují vzhled a kvalitu pleti.
Palmový olej
Palmový olej

Palmový olej

Forma jedlého rostlinného oleje získaného z oplodí palem, patří k nejběžnějším rostlinným olejům. Palmový olej obsahuje velké množství vitamínu E a přírodních karotenů.
Skořice - esenciální olej
Skořice - esenciální olej

Skořice - esenciální olej

Sušený květ měsíčku lékařského
Sušený květ měsíčku lékařského

Sušený květ měsíčku lékařského

Voda
Voda

Voda

Víte, že?
Glycerin
Glycerin je bezbarvá viskózní kapalina bez zápachu, sladké chuti, dobře rozpustná ve vodě. Glycerin se používá mj. ve výrobě kosmetiky, zejména jako přísada v hydratačních krémech a mýdlech.

Chcete se podívat na vlastní oči?
Zveme Vás do naší kamenné prodejny.

Rádi Vám poradíme
a pomůžeme s výběrem.
Zavolejte nám na 603 199 928

Alena Milíčková
majitelka Mystické Mýdlárny

prodejna
©3IT 2017 - všechna práva vyhrazena
Tento e-shop vytvořila společnost 3IT. Chcete mít také úspěšný internetový obchod?