Mexické slunce (MSLUN)

Mexické slunce (MSLUN)

Na obrázku vidíte symbol Mexického slunce. Nabízíme ho v glycerinovém provedení.Toto mýdlo je malé, ale za to velice milé. Slunce jako symbol energie a pozitivních vibrací je často vybíráno jako mini dáreček. Mají ho v oblibě i lázeňská a hotelová zařízení.

Fotka je pouze ilustrační. Výrobek zasíláme v různých barvách a vůních. Pouze na zakázku Vám vyrobíme konkrétní barvu a vůni, uveďte prosím v poznámce objednávky.

Vůně a barvy, které je možno objednat:

  • Borůvka - ovocná vůně, červená barva
  • Černý hrozen - ovocná vůně, fialová barva
  • Litsea Cubeba - citrusová vůně, žlutá barva
  • Mořská řasa - travnatá vůně, tmavě zelená barva
  • Pomeranč - ovocná vůně, oranžová barva

Baleno ve fólii.

Váha: 35g

39,00 Kč s DPH
skladem
ks

Diskuze

Zboží nemá komentáře
Vložit příspěvek

Pomáhá

  • Vhodné pro smíšenou pokožku

    Vhodné pro smíšenou pokožku

    Naše mýdla můžete použít i na smíšenou pokožku. Tou se myslí například obličejová část, kdy čelo nos a brada jsou mastného typu a zbytek je suchá citlivá pokožka. Mýdlo naneste ve větší míře na mastnější část a zbytek obličeje omyjte jen vlažnou vodou. Mýdla jsou bohatá na pěnu a dobře se s nimi mydlí. Jsou zákaznice, které naše mýdla používají i na odličování.
  • Vhodné pro mastnou pokožku

    Vhodné pro mastnou pokožku

    Pokud máte mastnou pokožku, doporučuji naše glycerinové mýdlo. Má bohatou pěnu a je příjemné na mytí. Díky vysokému obsahu glycerinu bude vaše kůže příjemně hebká. Uvidíte sami, že to funguje. Můžete použít i na obličej, na tzv. T - zónu jako je čelo, nos a brada. Namočte mýdlo do vlažné vody a omyjte si tuto část obličeje. Přestane se lesknout, což mastná pokožka někdy dělá, hlavně v létě.
  • Při léčbě akné

    Při léčbě akné

    Máme pro Vás glycerinová mýdla, která jsou vhodná i při léčbě akné. Nanesete mýdlo na místo, kde se vyskytuje akné. Použijete pouze lokálně, například čelo, nos, brada, záda, atd. Mýdlo namočíte v teplé vodě, začně krásně pěnit a vy si jej nanesete na postižená místa. Necháte chvíli působit a za pár minut smyjete čistou teplou vodou. Během " mýdlové masky " ucítíte jak mýdlo zasychá na kůži a nastane pocit stažení, tak to je přesně ten čas, kdy mýdlo smyjete. Doporučujeme tuto očistu aspoň 1x denně, nejlépe večer. Již ráno uvidíte první pozitivní výsledky. Je nutno tuto očistu dělat pravidelně a uvidíte, že jste našli levné řešení na tento problém. Berte tento kousek mýdla jako velmi osobní záležitost, dejte si ho do vlastní krabičky na mýdlo a používejte ho jen Vy. Pokud budete mít čas, můžete zopakovat i ráno.
  • Vhodné pro mytí nebarvených mastných vlasů

    Vhodné pro mytí nebarvených mastných vlasů

    Naše glycerinová mýdla můžete použít i jako tuhý šampón. Namočte mýdlo ve vodě a začně krásně pěnit. Pak aplikujte na vlasy. Smyjte čistou vodou.
100% přírodní suroviny, ruční výroba.
Žádné stabilizátory, žádná éčka a vosk

Obsahuje

Barvivo
Barvivo

Barvivo

Borůvka - parfémová kompozice
Borůvka - parfémová kompozice

Borůvka - parfémová kompozice

Směs přírodních a přírodně identických vonných látek.
Cukr
Cukr

Cukr

Černý hrozen – parfémová kompozice
Černý hrozen – parfémová kompozice

Černý hrozen – parfémová kompozice

Směs přírodních a přírodně identických vonných látech.
Glycerin
Glycerin

Glycerin

Glycerin je bezbarvá viskózní kapalina bez zápachu, sladké chuti, dobře rozpustná ve vodě. Glycerin se používá mj. ve výrobě kosmetiky, zejména jako přísada v hydratačních krémech a mýdlech.
Hydroxid sodný
Hydroxid sodný

Hydroxid sodný

Kokosový olej
Kokosový olej

Kokosový olej

Rostlinný olej získávaný z jader zralých kokosových ořechů sklízených z kokosové palmy. Je to základní tuk pro výrobu našich přírodních mýdel. Hlavní složkou kokosového oleje je nasycená mastná kyselina laurová, která zaručuje pevnost mýdla a výbornou pěnivost. Při výrobě mýdel k němu přidáváme ještě olivový a palmový olej, mýdlo vyrobené pouze z kokosového oleje by pokožku příliš vysušovalo.
Stearin
Stearin

Stearin

Kyselina stearová tvoří směs s kyselinou palmitovou. Tato směs se nazývá stearin, je to látka podobná vosku a používá se k výrobě mýdla a svíček. Na rozdíl od parafínu, který je vedlejším produktem při zpracování ropy, je stearin vyráběn z rostlinných olejů nebo živočišných tuků. Je biologicky rozložitelný.
Líh
Líh

Líh

Litsea cubeba - esenciální olej
Litsea cubeba - esenciální olej

Litsea cubeba - esenciální olej

Mořská řasa – parfémová kompozice
Mořská řasa – parfémová kompozice

Mořská řasa – parfémová kompozice

Směs přírodních a přírodně identických vonných látech.
Palmový olej
Palmový olej

Palmový olej

Forma jedlého rostlinného oleje získaného z oplodí palem, patří k nejběžnějším rostlinným olejům. Palmový olej obsahuje velké množství vitamínu E a přírodních karotenů.
Pomeranč – parfémová kompozice
Pomeranč – parfémová kompozice

Pomeranč – parfémová kompozice

Směs přírodních a přírodně identických vonných látech.
Ricínový olej
Ricínový olej

Ricínový olej

Rostlinný olej získaný ze semen skočce obecného (ricinovníku), bezbarvá až velmi světle žlutá tekutina bez chutě a pachu.
Voda
Voda

Voda

Víte, že?
Naše mýdla můžete použít i na smíšenou pokožku. Tou se myslí například obličejová část, kdy čelo nos a brada jsou mastného typu a zbytek je suchá citlivá pokožka. Mýdlo naneste ve větší míře na mastnější část a zbytek obličeje omyjte jen vlažnou vodou. Mýdla jsou bohatá na pěnu a dobře se s nimi mydlí. Jsou zákaznice, které naše mýdla používají i na odličování.

Chcete se podívat na vlastní oči?
Zveme Vás do naší kamenné prodejny.

Rádi Vám poradíme
a pomůžeme s výběrem.
Zavolejte nám na 603 199 928

Alena Milíčková
majitelka Mystické Mýdlárny

prodejna
©3IT 2017 - všechna práva vyhrazena
Tento e-shop vytvořila společnost 3IT. Chcete mít také úspěšný internetový obchod?